Wat is een goede zelfbruiner?

door Blisso
23 Maart 2021

Je hebt vast wel eens verhalen meegekregen of zelfs gezien dat wanneer mensen zelfbruiner gebruiken ze onder de vlekken zitten en het geen mooi effect geeft. Dit hoeft niet het geval te zijn. Wanneer je weet hoe je er goed mee omgaat en je een goede zelfbruiner gebruikt kan er niks fout gaan!

Maar wat is dan een goede zelfbruiner? Bij Blisso verkopen we zelfbruiners van verschillende merken die hoge kwaliteit aanbieden. Zo hebben we een ruim assortiment van Bondi Sands. Bondi Sands is gespecialiseerd in het creëren van zonsverzorgingsproducten, deze producten (en dus ook zelfbruiner) bevatten verzorgingsproducten waarmee je tegelijkertijd ook meteen je huid verzorgd. Zo bieden we van Bondi Sands de zelfbruiner in een lotion variant maar ook mist, spray & mousse varianten. Kijk zelf wat je het fijnste vindt en wat voor jou het beste werkt!

Bij Blisso verkopen we naast Bondi Sands, ook zelfbruiner van andere merken. Zo zijn de producten van L’Orèal, Sunkissed en Lancester ook van goede kwaliteit en geven je ook de perfecte zomerse tint!

Zelfbruiner gebruiken
Nu je een goede zelfbruiner in handen hebt is het belangrijk dat je weet hoe je deze moet gebruiken. Neem altijd eventjes de tijd om door de gebruiksaanwijzingen goed door te lezen en de stappen te volgen. Ben erg zorgvuldig en vergeet geen plekjes! Scrub van tevoren de huid zodat de huid zacht is en de zelfbruiner egaal wordt en het kleurtje langer blijft zitten. Gebruik een milde scrub zonder grove korrels of olie. Grove korrels kunnen je huid lichtjes beschadigen en dat is na het gebruik van een zelfbruiner extra goed te zien. Olie op je huid kan zorgen voor vlekken. Gebruik een handschoen bij het aanbrengen van de zelfbruiner en maak ronde bewegingen. Laat de zelfbruiner goed intrekken voordat je je kleren aandoet.

Wil je meer leren over zelfbruiner? Lees dan onze andere blogs: goede zelfbruiner en beste zelfbruiner.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »