Beste Zelfbruiner

door Blisso
1 Februari 2021

Met een zelfbruiner geef je je huid een mooi gebruinde en gezonde gloed. Een zelfbruiner aanbrengen kan heel makkelijk en snel gaan. Maar dan moet je wel weten welke zelfbruiner je het beste kan gebruiken. Bij Blisso bieden we een ruim assortiment aan zelfbruiner, neem dus snel een kijkje!

Zelfbruiners danken hun bruinende werking aan de ingrediënten: DHA (dihydroxyacetone), erythrulose en cosmetische bronzers. Zo heb je binnen een korte tijd een mooie bruine kleur op de huid. Met het aanbrengen van de zelfbruiner is het erg belangrijk dat je hier even goed de tijd voor neemt, je wilt een natuurlijk mooi effect creëren en dit gaat alleen wanneer je zorgvuldig te werk gaat. Als je gaat haasten heb je meer kans dat je plekken vergeet of dat er vlekken of vegen gaan ontstaan.

Voordelen zelfbruiner
Zelfbruiner gebruiken is veel beter voor de huid dan wanneer je naar de zonnebank gaat om een zomerse teint te krijgen. Onder de zonnebank wordt namelijk je huid in een korte tijd blootgesteld aan een hoge dosis uv-straling. Op korte termijn zal je een mooie bruine kleur krijgen, maar deze kleur verdwijnt en de beschadiging van de huid blijft. Stap dus over naar het gebruik van een zelfbruiner, je huid zal je dankbaar zijn! Bij gebruik van een zelfbruiner wordt je huid niet beschadigd maar zelfs verzorgd door de verzorgende ingrediënten.

Ga voor een zelfbruiner van een bekend merk met een goede kwaliteit zoals bijvoorbeeld Bondi Sands, L’Orèal Paris of Sunkissed. Bij deze merken zit je in ieder geval altijd goed! Maar het echte geheim van de beste zelfbruiner is dat je moet weten hoe je ermee om moet gaan. Zo kan een goedkopere zelfbruiner net zo goed zijn werk doen. Lees goed de gebruiksaanwijzingen, volg de stappen erg zorgvuldig en let goed op dat je geen plekjes vergeet!

Wil je meer leren over zelfbruiner? Lees dan onze andere blogs: goede zelfbruiner en wat is een goede zelfbruiner? 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »