Goede Zelfbruiner

door Blisso
1 Februari 2021

Bruine benen zonder de zon? Het kan! Met een goede zelfbruiner heb je binnen no-time een zomerse bruine gloed. Neem een kijkje in ons assortiment zelfbruiner van verschillende merken!

Vaak liggen we in de zomer uren in de zon om een tintje bruiner te worden. Meestal raken we dan verbrand en zijn we binnen een korte tijd de zomerse bruine kleur al kwijt. Met zelfbruiners heb je hier meer controle over. Bepaal zelf hoe bruin je wordt door te beginnen met een kleine hoeveelheid zelfbruiner en deze op te bouwen door er steeds een beetje bij te doen.

Maar hoe breng je zelfbruiner nou goed aan? Zorg er eerst voor dat je de huid goed voorbereid door een douche te nemen of in bad te gaan en de huid goed te scrubben. Door te scrubben, scrub je alle dode huidcellen van de huid af en zal de zelfbruiner langer blijven zitten. Smeer jezelf in met een bodylotion om de huid te hydrateren. Kies vervolgens de juiste tint die bij je natuurlijke huidskleur past. Begin met het insmeren van je benen en werk vanaf je voeten naar boven. Begin met een kleine hoeveelheid en bouw deze eventueel op. Gebruik een tanning mitt (handschoen) en breng de zelfbruiner aan in cirkelende bewegingen om strepen te vermijden. Ga heel lichtjes over je knieën en ellebogen, die nemen de kleur namelijk snel op. Smeer als laatste je armen en handen in. Check altijd nog even goed of je geen plekken vergeten bent. Wacht altijd eventjes minimaal 10 minuten voordat je je gaat aankleden, zo kan de zelfbruiner helemaal intrekken.

Zelfbruiner heb je in verschillende varianten en het kan dan ook verschillen per zelfbruiner hoe je de zelfbruiner moet aanbrengen. Neem er altijd even goed de tijd voor en lees de gebruiksaanwijzingen door. Bij Blisso vind je zelfbruiner van bekende merken die bekend staan om de goede kwaliteit zelfbruiner.

Wil je meer leren over zelfbruiner? Lees dan onze andere blogs: beste zelfbruiner en wat is een goede zelfbruiner? 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »