Goede oogcrème

door Blisso
10 Augustus 2020

Wil je je ogen extra verzorgen met een goede oogcrème? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In ons ruime assortiment vind je namelijk ontzettend veel oogcrèmes die je kunt aanbrengen op de huid rondom de ogen. De huid mag op deze plek wel wat extra verzorging gebruiken, wij leggen je uit waarom!

Huidveroudering rondom de ogen
Misschien heb je het zelf al gemerkt of gezien; huidveroudering begint vaak het eerste rondom de ogen. Dit omdat de huid op dit gebied dunner en gevoeliger is, ook heeft de huid op deze plek minder talgklieren en collageen- en elastinevezels. Bovendien heeft de huid hier een lage bloeddoorstroming en celstofwisseling. Een speciale crème voor op dit gebied is dus eigenlijk onmisbaar. Een normale dagcrème bevat stoffen die eigenlijk iets te werkzaam zijn voor de dunne huid rondom de ogen.

Wist je trouwens dat je gemiddeld wel 10.000 keer per dag knippert? De huid bevat rondom de ogen wel 22 spiertjes die voortdurend in beweging zijn.

Huidveroudering begint al vanaf je 25ste, daarom is het belangrijk om al vroeg te beginnen met het gebruiken van anti-aging producten als je huidveroudering tegen wilt gaan. Een oogcrème mag dan natuurlijk niet ontbreken in je skincare routine!

Oogcrème wallen
Ook voor de vermoeide ogen zijn er goede oogcrèmes te vinden. Wallen en donkere kringen worden vaak door elkaar gehaald, maar toch zijn ze anders. Wallen zijn een soort zakjes onder de ogen die ontstaan door het vasthouden van teveel vocht. Donkere kringen zijn blauwe of paarsachtige kringen die ontstaan als bloedvaten door de huid heen schijnen. Donkere kringen kun je makkelijk verminderen door elke dag een oogcrème te gebruiken. Je huid zal hierdoor frisser, stralender en minder vermoeid worden. In ons assortiment vind je oogcrèmes van onder andere Garnier, L’Oréal, Elizabeth Arden en meer!

Wil je meer weten over oogcrème? Lees dan ons blog: Beste oogcrème en tips op het gebied van oogverzorging!

Reacties
Carmelita
11 Feb 2023
Ik wil meer weten over verzorging en oog crème voor donker wallen van een donkere huid.
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »