Beste oogcreme

door Blisso
17 Juni 2020

Op zoek naar de beste oogcrème? Dan ben je bij Blisso aan het juiste adres! Je vindt in ons assortiment allerlei oogcrèmes die je kunt gebruiken op de huid rondom je ogen. Wat nu de beste oogcrème is, is lastig te zeggen. Iedereen heeft een ander huidtype en het is vooral belangrijk om een oogcrème te kiezen die past bij jouw huidtype en die jouw huidprobleem kan oplossen.

Merken
Bij Blisso vind je oogcrème van merken als L’Oréal, Elizabeth Arden, Garnier, Eveline en meer! De meest populaire en meest gebruikte oogcrèmes zijn hoogstwaarschijnlijk de creams van L’Oréal en Garnier. Deze merken richten zich op het creëren van huidverzorging voor verschillende huidtypes. Echter richt L’Oréal zich voornamelijk op de rijpe huid, neem dus een kijkje tussen deze oogcrèmes als je huidveroudering tegen wilt gaan.

Huidveroudering rondom de ogen
De huid zal op het gebied rondom de ogen sneller verouderen, dit komt doordat er op deze plek minder talgklieren en collageen- en elastinevezels zitten. Bovendien heeft de huid hier een lagere bloeddoorstroming en celstofwisseling. De huid bevat op deze plek 22 spiertjes, die voortdurend in beweging zijn. Je knippert gemiddeld wel 10.000 keer per dag! Door al deze factoren zal huidveroudering rondom de ogen ontstaan. 

Oogcrème wallen
Heb je erg last van wallen? Ook daar kan wat aan gedaan worden! Er zijn namelijk genoeg oogcrèmes in ons assortiment te vinden die donkere kringen verminderen. Wallen en donkere kringen worden vaak door elkaar gehaald, maar toch zijn ze anders. Wallen zijn een soort zakjes onder de ogen die ontstaan door het vasthouden van teveel vocht. Donkere kringen zijn blauwe of paarsachtige kringen die ontstaan als bloedvaten door de huid heen schijnen. Donkere kringen kun je verminderen door een Eye cream te gebruiken! Een oogcrèmes tegen wallen zal de huid laten stralen, en zal tekenen van vermoeidheid verminderen voor een opgewekt en frisse effect. 

Wil je meer weten over oogcrème? Lees dan ons andere blog: Goede oogcrème, tips op het gebied van oogverzorging!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »