Beste Lipgloss

door Blisso
18 Juni 2020

De beste lipgloss? Welke is dat? Eigenlijk bestaat de beste lipgloss niet, omdat iedereen een andere voorkeur heeft. Zo vindt de een matte lipgloss mooier en de ander zal een glanzende lipgloss met glitters het beste vinden. In ons assortiment vind je veel lipglossen, zodat er ook een geschikte lipgloss voor jou tussen zit!

De kleur
Wat is nou de beste kleur voor op de lippen? Dit ligt aan je huidskleur en ondertoon, maar natuurlijk ook aan wat je zelf het mooiste vindt. Als je een donkere huidskleur hebt zullen felle kleuren als roze en oranje jou heel mooi staan! Maar ook een chocoladebruine lipgloss complimenteert jou huid als je liever gaat voor een natuurlijker kleurtje. Als je een lichte huid hebt staat lichtroze lipgloss erg mooi, maar ook nude kleuren kan jij goed hebben. Bij een medium getinte huid staan bijna alle kleuren wel mooi!  Ook de ondertoon van je huid speelt een grol bij het kiezen van de juiste lipgloss, een koele kleur lipgloss staat het mooist wanneer je een koele ondertoon hebt. Een warme ondertoon wordt het beste gecomplimenteerd met een warme kleur lipgloss.

De formule
Er zijn verschillende soorten lipglossen te vinden: crème en vloeibaar. Vloeibare lipgloss zit meestal in een glazen flacon met draaidop, in deze dop zit een applicator. Crème lipgloss zit vaak in een potje, dit kan je het beste aanbrengen met je vingers of met een kwastje. Beide producten zijn goed, maar als je niet zo houdt van een plakkerig laagje op je lippen kan je misschien beter gaan voor een crème lipgloss. Crème lipgloss is wat dikker van textuur en is makkelijk op te bouwen in dekking. Dan zijn er ook nog matte en glanzende lipglossen, matte lipgloss lijkt een beetje op lipstick, maar heeft een andere formule.

De beste lipgloss bestaat niet, maar bij Blisso vind je wel veel populaire en goede lipglossen die jouw lippen voorzien van een mooi kleurtje!

Wil je meer weten over lipgloss? Lees dan onze andere blogs: Is lipgloss verleden tijd? 5 lipgloss tips! 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »