5 lipgloss tips!

door Blisso
29 Juni 2021

Lipgloss.. wie kent het niet. Het product geeft je lippen een mooie glans en laat ze vaak optisch wat groter lijken. Lipgloss aanbrengen is niet zo’n moeilijk klusje, maar we hebben toch een paar handige tips voor jou op een rijtje gezet.

Tip 1.
Gebruik een wattenstaafje om eventuele uitgeschoten lipgloss weg te halen. 
Met een wattenstaafje kan je goed foutjes weghalen. Dit geldt voor lipgloss maar ook voor andere make-up, zoals mascara.

Tip 2. Gebruik een lipliner om je lippen een kleurtje te geven voordat je lipgloss aanbrengt.
Met een lipliner kan je mooi de vorm van je eigen lippen volgen, maar je kan ze natuurlijk ook net iets groter tekenen dan ze werkelijk zijn. Beng vervolgens een mooie gloss aan en je lippen zullen echt groter lijken.

Tip 3. Breng een lipgloss aan om matte lipstick glanzend te maken.
Heb je een prachtige matte lipstick in je collectie, maar houd je meer van glanzende lipstick? Breng dan een lipgloss aan over dat matte kleur.

Tip 4. Neem je lipgloss mee in je handtas.
Een nadeel van lipgloss is dat het vaak snel van je lippen verdwijnt, dit komt door de vloeibare textuur van het product. Neem je lipgloss daarom altijd mee in je handtas, zodat je tussendoor je lippen even bij kan werken.

Tip 5. Bouw je lipgloss laagje voor laagje op tot je het gewenste resultaat hebt bereikt.
Lipgloss is een product wat je makkelijk laagje voor laagje op kan bouwen op je lippen.

Wil je meer weten over lipgloss? Lees dan onze andere blogs: Is lipgloss verleden tijd? Beste Lipgloss.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »