Beste Handcrèmes

door Blisso
16 Juli 2020

Droge handen? Met een handcrème kun je droge en kapotte handen verzachten. Er zijn allerlei soorten handcrème te vinden die je handen hydrateren, zachter maken en een heerlijk geurtje achterlaten.

Verzorging van de handen
Er zijn ontzettend veel verschillende handcrèmes te vinden die droge handen verzorgen. De handen zijn de lichaamsdelen die het meeste aan externe factoren worden blootgesteld, je bent er namelijk voortdurend mee in de weer. Je raakt van alles aan, wast je handen vaak en je handen zijn in tegenstelling met de rest van je lichaam niet bedekt met kleding. Tegelijkertijd worden deze lichaamsdelen het meest verwaarloost wat verzorging betreft. Je handen drogen snel uit door zeep en warm water, daarom raden wij aan om een droge handen crème te gebruiken na het wassen van je handen. Door je handen vaak te wassen zal je het natuurlijke vetlaagje van de huid wegwassen, dit is het laagje wat de handen vet maakt. Bovendien houdt dit natuurlijke vetlaagje bacteriën en schimmels tegen.

Soorten handcrème
Je vindt in ons assortiment allerlei handcrèmes die jouw droge handen verzorgen. Er zijn ook handcrèmes te vinden die geschikt zijn voor de gevoelige huid, deze bevatten dan vaak geen parfum. Wil je juist een lekker ruikende handcrème? Ook die vind je bij Blisso!

Handcrème gebruiken
Handcrème kun je aanbrengen op ieder moment van de dag, het liefste doe je dit ook meer dan 1 keer per dag. Wij raden aan om iedere keer na het wassen van je handen een handcrème aan te brengen, zo blijven je handen goed gehydrateerd. De handen zullen door warm water en zeep ook nog eens extra snel uitdrogen. Gelukkig zijn de meeste handcrème verpakt in een compacte tube, handig voor in je hand- of toilettas!

Wil je meer weten over handcrème? Lees dan onze andere blogs: Extreem Droge Handen en Goede Handcrème.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »