Beste eyeliner

door Blisso
10 Juni 2020

Op zoek naar de beste eyeliner? In ons assortiment vind je veel eyeliners: stift eyeliners, liquid eyeliners, gel eyeliners en eyeliners in potlood vorm. Ook kun je kiezen uit enorm veel kleuren en merken. Maar wat is nou eigenlijk de ‘beste’ eyeliner?

Wat de beste eyeliner is, is een kwestie van smaak. Zo vindt de een de gel eyeliner fijn en de ander een liquid eyeliner. Eyeliner aanbrengen is en blijft een kwestie van oefenen, het is lastig maar maakt je oog look helemaal af.

Gel eyeliner
Gel eyeliner breng je aan met een eyeliner kwastje. Dit product is vaak lastig aan te brengen, omdat de substantie wat dikker is en soms dus minder soepel over het ooglid glijdt dan liquid eyeliner. Wel blijft deze variant vaak goed zitten. Het is belangrijk om het potje altijd goed te sluiten als je klaar bent met het aanbrengen van eyeliner, zo droogt de gel niet uit.

Liquid eyeliner
Liquid eyeliner is een vloeibare eyeliner variant en bevat meestal een kwastje waar je het mee aan kunt brengen. Dit kwastje is vaak erg smal, zodat je er hele dunne lijnen mee kunt tekenen. Een vloeibare eyeliner is erg geschikt voor wanneer je al ervaring hebt met eyeliner aanbrengen. Met deze variant maak je namelijk wat sneller foutjes.

Stift eyeliner
Als je nog nooit eyeliner aan hebt gebracht is dit product wellicht geschikt voor jou! Stift eyeliners zijn er in verschillende diktes, maar als je nog geen of weinig ervaring hebt is het handig om een stift te kiezen met een dunne punt. Met deze eyeliner kun je makkelijk rechte en strakke lijnen trekken.

Potlood eyeliner
Tot slot hebben we dan ook nog de potlood eyeliner. Dit lijkt op een oogpotlood, maar heeft een iets andere substantie. Een potlood eyeliner kun je ook gebruiken op je waterlijn en is perfect voor het creëren van een smokey eye. Je kunt een potlood eyeliner namelijk makkelijk met een kwastje uitvegen.

Wil je meer weten over eyeliner? Lees dan onze andere blogs: Goede eyeliner, hoe breng je eyeliner aan? Met deze tips is eyeliner dragen een makkie! 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »