Max Factor Lipfinity Kleuren

door Blisso
16 April 2021

De Lipfinity lipsticks van L’Oréal zijn verkrijgbaar in allerlei mooie kleuren! Je brengt deze mooie, liquid lipstick in 2 simpele stappen op de lippen aan. Bij de eerste stap breng je de lipkleur aan. De lippenstift is super gepigmenteerd, je brengt hem dus gemakkelijk met een laagje aan op je lippen. Nadat je de kleur hebt aangebracht kun je de verzorgende balsem over de lippen heen aanbrengen. Dit doe je wel nadat de gekleurde lippenstift is opgedroogd. De balsem dient als een soort topcoat voor over de lipstick en zorgt voor een mooie glansje. Bovendien zitten er verzorgende oliën en conditioners in waardoor de lippen ook nog eens zacht en soepel aan zullen voelen.

Lippenstift kleuren
Je kunt in ons assortiment heel erg veel kleuren uit de Lipfinity collectie vinden. Of je nu op zoek bent naar een rode, roze, bruine of paarse Max Factor Lipfinity lipstick. Ook kun je nog kiezen uit de verschillende lipgloss kleuren, want bij een paar van de Lipfinity lipsticks zitten ook verschillende glossen. Deze lipgloss past goed bij de lipstick aan de andere zijde van het product. De Lipfinity Colour lipstick heeft een kleurloze gloss, maar laat wel een mooie glans achter. 

Een aantal kleuren opgesomd:

- De Max Factor Lipfinity Lip Colour Lipstick - 320 Essential Red Coral. Een prachtige, koraal kleur die prachtig staat als je een medium getinte huid hebt.

- De Max Factor Lipfinity Lip Colour Lipstick - 110 Passionate. Een rode kleur met glanzende finish.

- De Max Factor Lipfinity Lip Colour Lipstick - 140 Charming. Perfect voor een iets minder intense, rode liplook.

- De Max Factor Lipfinity Colour + Gloss - 550 Reflective Ruby. Dit is een intense rode kleur met aan de andere zijde een prachtige, glanzende gloss die je lippen laat stralen.

- De Max Factor Lipfinity Lip Colour - 146 Just Bewitching. De perfecte roze tint!

- De Max Factor Lipfinity Lip Colour Lipstick - 108 Frivolous. Houd je van donkere paarstinten? Dan is deze Max Factor Lipfiniy geschikt voor jou.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »