Lichaamsverzorgingsproducten

door Blisso
15 Januari 2021

Veel mensen maken dagelijks gebruik van dag- en/of nachtcrème voor het gezicht, maar vergeten de rest van het lichaam. Je lichaam heeft dagelijks veel te verduren en heeft daarom net zoals het gezicht een goede verzorging nodig. Maar hoe verzorg ik mijn lichaam dan het best? En met welke lichaamsverzorgingsproducten?

Het reinigen van de huid
De basis van goede lichaamsverzorging is het reinigen van de huid. Wanneer je je huid dagelijks reinigt en verzorgd zul je merken dat de huid een natuurlijk mooier en stralendere uitstraling geeft. Het reinigen van de huid kan je ook onder douche doen, gebruik dan een verzorgende en hydraterende douchecrème of scrub je huid met een goede lichaamsscrub. Je huid zal stralen en glad aanvoelen na het gebruik. Vergeet je huid na het douchen niet in te smeren met een heerlijke bodylotion of bodymilk.

Verzorging voor een droge huid
Vaak last van een droge huid? Vooral in de wintermaanden hebben veel mensen last van een droge huid. Ook kan het zijn dat je van nature erg snel last hebt van een droge uit of door andere oorzaken. Met een goede verzorging kan je een droge huid voorkomen. Dit kan je het beste doen nét na het douchen of badderen met een vocht inbrengende bodylotion of bodymilk. Zorg ervoor dat je vooral de elle bogen, knieën en scheenbenen goed insmeert deze lichaamsdelen drogen namelijk erg snel uit.

Bodylotion of bodymilk
Wat is nou precies het verschil tussen de twee? Een bodylotion bestaat wat meer uit water dan een bodymilk en is wat lichter, een bodylotion zorgt er dan ook voor dat de huid goed gehydrateerd wordt. Het geeft een verkoelend effect en een verfrissend gevoel aan de huid na het aanbrengen, ook dit komt door het hoge watergehalte. Een bodymilk daarentegen is veel rijker en heeft een hoger vetgehalte. Een bodymilk geeft net wat meer verzorging aan de huid maar de crème is dan ook wat dikker. Een bodymilk is erg geschikt voor de droge huid zodat de huid de juiste verzorgende ingrediënten binnenkrijgt.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »