Essie kleuren

door Blisso
7 April 2021

Wie het merk Essie kent, weet dat haar assortiment bestaat uit ontzettend veel producten. Deze producten variëren van nagelverzorging tot enorm veel Essie nagellak kleuren. De Essie kleuren maken het mogelijk om lang van je gelakte nagels te genieten.

Essie heeft een enorm groot assortiment aan nagellak en gel nagellak. Het merk creëert kleuren die allemaal passen bij de laatste trends. Je vindt in ons assortiment kleuren als roze, rood, blauw, groen en mooie nude kleuren die je kunt dragen bij iedere gelegenheid. Essie heeft naast normale nagellak ook Gel Nagellak op de markt gebracht, hier heb je geen UV-lamp bij nodig. Deze Gel Nagellak collectie is gebaseerd op dede modehuizen met hun luxe, trendy couture collecties. De Essie Gel Couture nagellak heeft een kleinere keuze aan kleuren, maar blijft wel langer zitten dan de normale lak. Bovendien blijft het merk zich uitbreiden en komen er steeds meer Gel lakjes en normale lakjes bij! 


Nail art 
Met de vele verschillende kleuren van Essie kun je ontzettend veel mooie manicures en pedicures creëren. Je kunt natuurlijk gaan voor een simpele nagellook met een 1 of 2 kleuren, maar je kunt ook een mooie nail art creëren. Een nail art is vaak een precies werkje, maar het helpt om de juiste tools te gebruiken. Je hebt verschillende simpele, maar ook moeilijkere nail arts. Je kunt inspiratie op doen op internet of door onze blogs over nagellak en nail art te lezen. Het leuke aan nail art is dat je super veel verschillende kleuren met elkaar kunt combineren, en laat Essie nou toevallig veel kleuren in haar assortiment hebben! Maak je manicure of pedicure altijd af met een laagje topcoat, dan zal je creatie langer blijven zitten. Vergeet ook niet om altijd een laagje basecoat aan te brengen om je nagels te beschermen.


Nagelverzorging van Essie 
Naast de vele Essie nagellak kleuren kun je in ons assortiment ook nagelverzorging vinden van het merk. Deze producten variëren van basecoats tot nagelriemolie. In de baseoats van Essie zitten vaak verzorgende ingrediënten die de nagel verzorgen en beschermen tegen de schadelijke stoffen in nagellak. Daarnaast zijn er ook nagelserums en nagelriemoliën die je kunt aanbrengen om de nagel te hydrateren en te versterken.  

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »