De leukste make-up accessoires!

door Blisso
4 Maart 2020

Er komen steeds meer accessoires voor make-up en verzorgingsartikelen. Welke accessoires gebruik jij? Wij hebben er een paar uitgezocht die je misschien nog niet kent maar heel handig zijn!

Make-up spons
Deze make-up tool bestaat al een tijdje en is perfect voor het aanbrengen van make-up. De make-up spons is er in allerlei verschillende vormen en maten. Zo heb je latexvrije make-up sponzen, silliconen make-up sponzen en sponzen die uitzetten wanneer ze in contact komen met water. De make-up spons is perfect voor het uitblenden van je foundation, concealer of andere vloeibare make-up. Een make-up spons die je nat moet maken zal voor het meest natuurlijke resultaat zorgen. Met een make-up spons duw je de make-up namelijk in de huid, en door het vocht zal het effect natuurlijk zijn. Je kunt make-up sponzen ook gebruiken voor het aanbrengen van losse poeder.

Manicure set
Ben jij altijd degene die moet vragen of er iemand is die een pincet of een schaartje bij zich heeft? Met dit super handige setje heb je alles bij de hand. Zo’n setje komt goed van pas wanneer bijvoorbeeld je nagel is afgebroken.

Toilettas
Slingert jouw make-up ook altijd los door je tas heen? Een compact tasje om je make-up en beauty artikelen in te bewaren is de oplossing. Zo’n tasje is niet alleen handig in je handtas, ook op reis is een geschikt toillettasje essentieel. Het zou zonde zijn als al je make-up kapot gaat in je tas. Bovendien vind je ze bij Blisso in allerlei formaten en leuke kleuren.

Compact spiegeltje
Een handig spiegeltje in een klein formaat die past in elke handtas, ideaal toch? Dit accessoire is super handig als je make-up toe is aan een kleine touch up. Een spiegeltje in elke handtas, zodat je altijd je make-up even bij kunt werken.

Wimperkrultang
Dit is een geliefde tool onder vele vrouwen. Ken jij deze nog niet? Dan is het zeker het proberen waard! De wimperkrultang krult je wimpers, zodat je mascara er nog mooier uit komt te zien. We snappen dat het de eerste keer misschien een beetje eng is om je wimpers tussen zo’n tangetje te zetten, maar het doet echt geen pijn. Zorg dat je wimpers er goed tussen zitten en knijp de tang voorzichtig dicht, als je de tang te dicht op je wimperrand hebt gezet, zal je dit voelen. Probeer het dan opnieuw en houdt dit ongeveer 10 seconden vast.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »