Cadeautips voor Moederdag

door Blisso
22 April 2021

Ondertussen staat Moederdag alweer om de hoek. Hét moment om je lieve moeder eens goed in het zonnetje te zetten! En hoe kan dat nou beter dan met make-up en verzorgingsproducten? Bij Blisso bieden we verschillende cadeausets aan, zo zit er zeker wel eentje tussen voor jouw mama!

Moederdag is de dag van het jaar om je moeder te laten weten hoeveel je van haar houdt. Want zij verdient het om eens goed in de watten te worden gelegd. Dit kan je doen door bijvoorbeeld een lieve brief te schrijven of haar te verwennen met leuke cadeaus! En waarmee kan je je moeder nou blijer maken dan met heerlijke verzorgingsproducten? Bij Blisso hebben we een groot aanbod met allerlei verschillende cadeausets, deze cadeausets variëren van vrolijke nagellakjes en make-up tot verzorgingsproducten voor het gezicht en lichaam. Zo zit er voor elke moeder wel wat tussen. De meeste cadeausets zijn voorzien van een mooie verpakking, zodat het cadeautje gelijk klaar is om te geven! Dus waar wacht je nog op? Neem snel een kijkje tussen onze cadeausets.

Mom-me time
Moeders kunnen nog wel eens vergeten om tijd voor zichzelf te nemen, laat jij ze nou eens helpen door een cadeau set te geven! De cadeausets van Nuxe, Elizabeth Arden, Garnier en Elemis bevatten heerlijke verzorgingsproducten zoals onder andere maskertjes, bodylotion, douche producten en nog veel meer! Met deze heerlijke producten kan je moeder haar me-time alvast gaan inplannen. Geef er een lief kaartje of een leuke tekening bij en je Moederdag cadeau is compleet, voor Moederdag knutselen scoor je altijd punten!


Cadeausets
Heb je wat inspiratie nodig? Wij hebben een paar leuke cadeausets voor jou op een rijtje gezet. Neem gerust een kijkje op onze cadeausets pagina! Hier vind je allerlei leuke giftsets. 

- De MAC Cosmetics Travel Exclusive Lipstick Cadeauset
Vindt je moeder het leuk om zichzelf op te maken met bijvoorbeeld een mooie lippenstift? Neem dan eens een kijkje bij de cadeausets van MAC Cosmetics, de MAC Cosmetics Travel Exclusive Lipstick Cadeauset bevat 3 prachtige luxe lipsticks.

- De Elizabeth Arden Eight Hour Hydration Heroes Cadeauset
Houdt je moeder meer van skincare producten? Kijk dan naar merken zoals Elizabeth Arden of NUXE. Elizabeth Arden heeft prachtige cadeausets met verzorgingsproducten voor gezicht, lichaam of handen. Zo bevat de Elizabeth Arden Eight Hour Hydration Heroes Cadeauset de welbekende Eight Hour Cream waarmee je de huid verzacht en hydrateert, ook bevat deze set een fijne lippenbalsem voor de verzorging van je lippen.

- De Lancôme Les Attentions Particulières Cadeauset
Ook deze set mag niet ontbreken in het lijstje! Deze luxe cadeauset bevat 3 producten, namelijk: een mascara, parfum en een product die de jongere huid activeert en fijne lijntjes laat verdwijnen. De combinatie van de 3 producten maakt het de perfecte set voor iedere vrouw!

- Essie nagellak cadeauset
Vind je moeder het leuk om haar nagels te lakken? Verras haar dan met een leuke Essie nagellak set. Je vindt in ons assortiment allerlei mooie nagellakjes van Essie. De Essie Trio Nagellak - Coat Couture - Forever Yummy - Vanity Fairest is een voorbeeld van zo'n leuke set.

-  Kwasten set
Een ander leuk cadeau idee is een kwasten set! Als je moeder graag make-up gebruikt is dit ideaal voor haar. Je vindt in ons heel erg veel kwasten sets van onder andere Real Techniques, Brushworks en Ecotools!

Ben jij er al uit met welke cadeau set je je moeder gaat verrassen?

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »