Bondi Sands Gebruiksaanwijzing

door Blisso
30 Maart 2021

Bondi Sands is een Australisch merk dat zelfbruiner producten aanbiedt van hoge kwaliteit die makkelijk zijn te gebruiken. Ideaal dus wanneer je je zomerse teint en de zon mist!  

Bondi Sands is geïnspireerd door het bekendste strand van Australië en de wens om de ultieme kleur voor iedereen toegankelijk te maken. De salonkwaliteitsformules helpen je om een gelijkmatige, natuurlijke gouden kleur te geven die je huid hydrateert en voedt, zodat je langer van je gebronsde kleur kan genieten. Bij Bondi Sands gaat het om meer dan alleen het beste zelf bruinende product, namelijk ook om de zand, zee en zon en de levensstijl die daarbij hoort.  

Een goede voorbereiding is erg belangrijk. Geef de huid een scrub beurt na het douchen zodat alle dode huidcellen verdwijnen en de zelfbruiner langer op de huid zal blijven zitten. Een goede hydratatie is ook essentieel, smeer de huid al een paar dagen van tevoren in met een bodylotion. Doe dit niet net voordat je de zelfbruiner wilt aanbrengen. Zelfbruiner blijft namelijk niet goed zitten en zal geen mooi effect geven op een (zeer) droge huid.  

Wanneer je de zelfbruiner aan wil brengen is het erg belangrijk dat je hier goed de tijd voor neemt, op deze manier voorkom je vlekken en creëer je het mooiste en natuurlijkste effect. Doordat Bondi Sands zoveel verschillende producten aanbiedt, zullen ook de gebruiksaanwijzingen verschillen. Bondi Sands biedt namelijk zelfbruiners aan in een foam-, olie-, lotion- en spray variant. Ga voor een variant wat jij het beste vindt werken en het makkelijkste vindt. Lees voordat je de aan de slag wil gaan met een van de producten goed de gebruiksaanwijzingen, zo weet je zeker dat er niks fout kan gaan. Maak gebruik van een tanning mitt bij het aanbrengen van een foam zelfbruiner of een lotion. Een tanning mitt zorgt ervoor dat de zelfbruiner egaal zal worden aangebracht en maakt het ook een stuk makkelijker! 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »