Beste oogpotlood

door Blisso
10 Juni 2020

Oogpotlood kan ervoor zorgen dat je ogen meer opvallen. Zo geeft dit de perfecte finish aan je ogen! Maar omdat je zoveel verschillende kleuren hebt, is het soms lastig om te weten welke kleur nou het beste bij jouw ogen past. En hoe gebruik je oogpotlood? Wij vertellen je meer!

Vele vrouwen gebruiken geen oogpotlood, simpelweg omdat ze niet zo goed weten wat ze ermee moeten en wat voor mooi effect het kan geven. Oogpotlood werd vroeger van kohl gemaakt, dit zorgde voor een intense kleur. Daarom wordt oogpotlood ook wel eens een kohlpotlood genoemd.

Wat doet oogpotlood?
Oogpotlood kan verschillende effecten geven. Het ligt eraan op wat voor manier en waar je het aanbrengt. Je kan het namelijk gebruiken als eyeliner, om een lijntje boven je wimpers aan te brengen. Zo definieer je de wimperrand en benadruk je de vorm van je ogen. Dit kan met verschillende kleurtjes, kijk maar wat het beste bij je oog look past! Ook wordt oogpotlood wel eens gebruikt als oogschaduw basis, dit gaat erg gemakkelijk door het lijntje te vervagen met een kwastje. Breng eens een lijntje oogpotlood aan op de onderste en bovenste waterlijn, zo creëer je een mysterieuze look. Maar let op, je ogen kunnen er wel kleiner door lijken. Wil je juist grotere ogen? Gebruik dan een huidkleurig of wit oogpotlood om een lijntje te zetten.

De kleur
Het is belangrijk dat je de kleur van het oogpotlood afstemt met de kleur van het oog. Zo creëer je het beste effect en zal je zien dat je ogen nog meer kunnen opvallen. Heb je blauwe ogen? Gebruik dan eens een oogpotlood met aarde tinten, oranje of bruine tinten, lila of een blauwe kleur. Een potlood met een paarse, gouden, bronzen of roze tint zullen bruine en groene ogen laten stralen. Ook is het leuk om een oogpotlood te kiezen wat goed past bij je oogschaduw. Zo geeft het oogpotlood de juiste finish aan je oog look. Probeer af en toe eens nieuwe kleuren uit, je zult verrast zijn over wat sommige kleuren met je ogen kunnen doen!

Bij Blisso bieden we een groot assortiment aan oogpotlood. We verkopen allerlei verschillende kleurtjes en de fijnste oogpotloden van verschillende merken zoals; Bourjois oogpotlood, Maybelline oogpotlood, L'Oréal oogpotlood, Max Factor oogpotlood en nog veel meer. Neem dus snel een kijkje!

Wil je meer weten over oogpotlood? Lees dan onze andere blogs: Verschillende manieren om oogpotlood aan te brengen. Ken jij deze 7 oogpotlood tips al? 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »