Beste Maybelline Mascara

door Blisso
7 April 2021

Maybelline heeft ontzettend veel mascara’s in haar assortiment, dat is ook niet zo gek aangezien het merk in 1915 al haar eerste mascara ontwikkelde. Door de ruime keuze is het lastig om een mascara te kiezen die het effect geeft wat jij graag wilt. Wij geven je een paar voorbeelden van populaire en geliefde mascara’s van Maybelline New York.

Maybelline New York is een van de meest bekende en populaire cosmeticamerken. Het merk verkoopt allerlei make-up producten; foundation, concealer, poeder, blush, bronzer, oogschaduw, eyeliners en nog veel meer! Ook verkoopt Maybelline natuurlijk mascara! Mascara wordt gebruikt om de wimpers langer, en voller te maken. Bovendien zorgen sommige mascara’s ook voor een mooie krul in de wimpers. De oprichter van Maybelline bracht in 1915 de eerste Maybelline mascara op de markt. Deze droeg hij op aan zijn zus Maybel, het was dan ook haar idee. Ze bracht een mengsel van vaseline en houtskool aan op haar wimpers om ze donkerder te maken. In 1917 werd de eerste Maybelline New York mascara uitgebracht zoals wij hem nu kennen. Natuurlijk is de formule door de jaren heen veranderd en bevatten sommige mascara’s tegenwoordig ook verzorgende ingrediënten.

De ‘beste’ mascara
Iedereen heeft andere wensen, zo wilt de een graag langere wimpers en wenst de ander meer volume. Daarom is er eigenlijk niet maar één beste mascara. Wel zijn er een paar populaire mascara’s die we voor jou op een rijtje hebben gezet:

Deze mascara’s hebben allemaal verschillende formules en borsteltjes, voor meer informatie over de specifieke producten kun je de product omschrijvingen lezen bij de producten.

Mascara aanbrengen
De beste manier om mascara aan te brengen is door het borsteltje zigzaggend over de wimpers te laten glijden. Op deze manier separeer je de wimpers het beste. Je kunt eventueel ook gebruik maken van een wimperkrultang en/of mascara primer.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »