Beste Aftersun

door Blisso
9 Januari 2021

De UV-stralingen van de zon kunnen erg schadelijk zijn voor de huid. Een goede verzorging na een dagje zonnen is dan ook essentieel. Gebruik hiervoor een aftersun! Tegenwoordig heb je enorm veel verschillende aftersun producten, maar welke kan je dan het beste gebruiken?

Aftersun
Iedereen heeft het vast wel eens meegemaakt, na een heerlijk dagje zonnen, ben je zonder dat je het doorhebt enorm verbrand. Uv-stralingen zijn namelijk erg schadelijk voor de huid en beschadigen de huid zonder dat je het doorhebt. Je bent dan verbrand en je huid kan soms zelfs gaan vervellen. Om de huid de juiste verzorging te geven die op dat moment nodig is, gebruik je een aftersun. Aftersun is een lichte crème die ervoor zorgt dat de huid onmiddellijk verkoeld, gekalmeerd en gehydrateerd wordt. Doordat de huid wordt gehydrateerd, beperkt aftersun de huidschade je het opgelopen tijdens het zonnen en ga je vervellen gedeeltelijk tegen. Omdat de crème zo licht is krijgt de huid de kans om te blijven ademen, een bodylotion is wat dikker en legt een vet laagje op de huid waardoor de warmte niet weg kan en is daarom niet geschikt om te gebruiken na het zonnen.

Beste aftersun
Een goede aftersun bevat aloë vera. Een aftersun met aloë vera trekt sneller in de huid dan een aftersun zonder aloë vera. Aloë vera heeft een vochtregulerende werking waardoor de celstofwisseling gestimuleerd wordt. Dit betekent dat het herstel van de huid sneller in werking wordt gezet, en de huid nog sneller wordt hersteld! Ben je erg verbrand? Maak dan gebruik van een aftersun gel aloë vera, een gel zorgt namelijk voor nog meer verkoeling en zal kouder aanvoelen op de huid dan een aftersun crème.

In ons assortiment vind je verschillende aftersun producten van verschillende merken zoals, Garnier aftersun, Malibu aftersun, Lancaster aftersun en nog meer!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij maken gebruik van cookies. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »