O.P.I staat bekend om de veelzijdige keuze aan nagellak en gel nagellak. Door het hoge gehalte aan kleurpigmenten en uitstekende kwaliteit blijft de O.P.I nagellak lang en mooi zitten, zo kan jij langer plezier hebben van je favoriete nagellak.
1 - 24 van 42

O.P.I brengt regelmatig themacollecties uit die bijvoorbeeld verbonden zijn aan films en persoonlijkheden. Dit deden ze bijvoorbeeld bij de film Alice in Wonderland en voor de tennisster Serena Williams. Ook word de O.P.I nagellak gebruikt voor de nagels van de hoofdrolspeelsters in de series Desperate Housewives en Sex and the City.

In 1981 verhuist de van oorsprong Hongaarse man, George Schaeffer van New York naar California. Hier kwam hij in contact met een bedrijf dat gespecialiseerd was in tandheelkundige producten. De naam van dit bedrijf was Odontorium Products Incorporated (O.P.I). Nadat hij 7 jaar lang deur-aan-deur verkoop heeft verricht aan verschillende nagelstudio's in Los Angeles besloot hij om zelf nagellak te gaan produceren en verkopen. Sinds dat moment is O.P.I één van de grootste merken voor nagellak en handverzorging. Inmiddels wordt O.P.I nagellak in meer dan 100 landen verkocht, en kun je sinds Juni 2017 je O.P.I producten bestellen bij Blisso.

De meeste mensen kennen O.P.I van de diverse O.P.I nagellak series. Elk half jaar brengen ze een nieuwe reeks kleuren uit die aansluiten op de trends van dat moment. Tegenwoordig produceren ze ook een eigen O.P.I gel nagellak lijn. Door de ruime keuze aan kleuren en producten behoord O.P.I. tot één van onze favoriete nagellak merken. Bij Blisso verkopen we O.P.I nagellak ook in 2-packs. Zo ben je altijd verzekerd van de mooiste nagellak voor de beste prijs.