RoC is opgericht in 1957 en verkoopt huidverzorgingsproducten. Het bedrijf werd opgericht door de Parijse apotheker Jean-Charles Lissarrague. De producten zouden de kans op irritaties en allergieën verkleinen.
1 - 6 van 6

Jean-Charles Lissarrague wilde zich gaan richten op het maken van ongeparfumeerde producten die de kans op irritaties en allergieën in de huid moesten verkleinen. Ook ontwikkelde hij de eerste zonnebrand die tegen UVB-stralingen werkte en hij startte hiermee een revolutie in de wereld van zonnebrandcrèmes.

RoC verkoopt wereldwijd producten op het gebied van anti-aging. Met de innovatieve methodes die RoC heeft, produceren zij producten die huidvermindering verminderen. Het merk bied producten aan voor ieder huidtype. Om het perfecte ingrediënt te kunnen selecteren voor een bepaald huidverouderingseffect, bestuderen de wetenschappers van RoC soms meer dan 800 actieve bestanddelen en voeren ze een jaar lang klinische tests uit.

Een van de actieve bestanddelen in de producten is Hyaluronzuur. Dit is een actief bestanddeel dat van nature aanwezig is in ons lichaam en dat de velvernieuwing stimuleert, dit zorgt voor hydratatie in de huid. Het is een van de meest aanbevolen actieve anti-ageing bestanddelen. Een ander bestanddeel in de producten van RoC is vitamine C, dit is een antioxidant met depigmenterende eigenschappen. Vitamine C vervaagt en voorkomt bruine vlekken en zorgt voor een stralende teint. Deze, en alle andere bestanddelen worden voortdurend onderzocht op optimale verbindingsstoffen en daarnaast gecombineerd met verschillende texturen.

In ons assortiment vind je verschillende producten van RoC die helpen om je huid te herstellen of te ondersteunen. Daarnaast kun je ook verschillende zonbeschermingsproducten, onder andere zonnebrand en aftersun. De zon is namelijk een van de grootste oorzaken van huidveroudering, de zonbescherming van RoC biedt niet alleen een zeer hoge beschermingsfactor, maar helpt ook voor een frisse, jeugdige en stralende teint. Daarbij ontwikkelde RoC een aftersun, verrijkt met Aloe Vera en vitamine E om de huid te helpen herstellen na blootstelling aan de zon.