O’Keeffe’s brengt producten op de markt die droge, gebarsten huid helpen te herstellen. Bill en Tara O’Keeffe hebben jarenlang verschillende formules getest, waaruit uiteindelijk de basisformule voor O’Keeffe’s working hands uit is ontstaan.
€17,95
niet op voorraad
1 - 2 van 2

Het merk is vele jaren geleden opgericht in een door gebied aan de grens tussen Californië en Oregon, bekend als het Klamath Basin. Bill O’Keeffe was een boer en kreeg de diagnose diabetes. De zware levensstijl als boer beschadigde zijn handen en voeten, zijn dochter Tara zag dit en werd gedreven om hem van zijn pijn te verlichten. Ze wilde een product bedenken om zijn droge, gebarsten huid te verminderen. Tara was apotheker, zij en haar vader hebben jarenlang verschillende formules gemaakt en getest, gewoon thuis in de keuken. Na vele jaren ontwikkelde ze de basisformule voor een handcrème: de O’Keeffe’s Working Hands.

Tot op het heden streeft O’Keeffe’s ernaar om het nalatenschap van Bill en Tara O’Keffe uit te voeren. Ze willen huidverzorgingsoplossingen ontwikkelen die net zo hard werken als de klant. Het is een familiebedrijf en het merk is trots op de werknemers. In 2015 werd de productlijn van O’Keeffe’s uitgebreid met Working Hands en Healthy Feet in Tubes. Deze zijn gemaakt voor mensen die de voorkeur geven aan producten die makkelijk zijn in het gebruik. De producten in de tubes geven toch dezelfde resultaten als de potten van het merk. In 2016 breidde het merk zich nogmaals uit, dit keer in de categorieën: Lip Care en Body Lotion. Het bedrijf is trots op haar werknemers en laat dit ook blijken, het bedrijf is namelijk al meerdere keren geselecteerd als ‘Top place to work’ in Cincinnati. Het bedrijf biedt een gezonde werkcultuur gericht op hun kernwaarden.

In ons assortiment vind je hand- en lipverzorgingsproducten voor droge en gebarsten huid, bij het gebruik van deze producten wordt de huid genezen en hersteld. Bij dagelijks gebruik heeft het product onmiddellijke verlichting en wordt de huid beschermt tegen uitdroging. Breng het product na het wassen of douchen aan voor het beste resultaat. Voor droge lippen: breng het product door de dag heen aan op je lippen, bij dagelijks gebruik merk je na enkele dagen al verschil.